Disclaimer!

Salut și bine ai venit pe acest blog. Vreau să te anunț că, din păcate, aici NU vei găsi informații utile despre audit SEO, SEM, UX, CRO, campanii PPC, strategii online și knowhow. Pentru acest fel de informații există site-uri de specialitate, forum-uri și bineînteles Google. Poți citi bla-bla-ul în continuare dar esențialul este în fraza de mai sus.

Ok, care-i treaba cu acest blog?

Mă bucur că ai întrebat! Acest blog este să zicem mai atipic. Nu are un scop, nu caută și NU urmărește nimic. Mai direct spus, este doar un punct de vedere și nu încurajează în niciun fel să urmezi sfaturile prezentate sau să ții cont de ele.

Este important să citești cu atenție fiecare articol din acest blog. Unele articole NU sunt ceea ce par la prima vedere.

Apropo: acest blog NU se adresează celor care lucrează în domeniul SEO, SEM etc pentru că nu au ce sa afle de aici. Autorul nu se ridică la nivelul experților seo și nici nu afirmă acest lucru. Dar asta nu înseamnă că nu poți contribui cu un comentariu obiectiv, dacă este cazul.

Încă ceva: acest blog NU oferă servicii seo dar dacă poate să te ajute cu un sfat, o va face cu plăcere!

Ultima chestie: mă aștept să NU copiezi nimic de aici fără să specifici sursa. Poate nu îți vine să crezi dar și în România există și se aplică legea dreptului de autor.