Ajutoooor! Site-ul meu a cazut din prima pagina

Naspa. Daca zici ca erai in prima pagina google pe unele cuvinte cheie iar acum te-ai dus la vale inexplicabil – sa stii ca nu prea ai ce face. Nu esti tu de vina, Google este. Iti explic imediat.

Se pare ca exista un fel de rotatie. Luam de exemplu nisa de castraveti murati unde sunt cu totul 50 de site-uri care vand castraveti murati. Avem 10 rezultate organice in prima pagina + 7 adwords-uri + 3 companii pe harti. Tu erai acolo intre aia 10, asa-i? Acum, daca esti norocos, ai cazut in pagina 2-a. Bucura-te ca n-ai cazut mai rau.

De ce ai cazut anyway? Doar google stie. Iar tu, tot ce poti sa faci este sa te resemnezi si sa nu faci vreo prostie. Pentru ca, la disperare, iei decizii disperate si acolo gresesti. Nu trebuie sa faci nimic, doar continua ce faceai si pina acum.

Stiu, nu e corect sa fie in prima pagina saracu ala care are un site de cacao iar tu sa cazi pe nedrept cu site jmecher. Nimeni nu stie daca nu cumva, ggl vrea sa dea o sansa si altora. De asemenea, nu se stie daca autoritatea unui site e factorul decisiv. De asemenea, poti lua in calcul ca nu esti productiv pentru google. Ai avut la un moment dat adwords dar ai intrerupt campania? Poate vor sa te faca s-o reactivezi. N-ai avut niciodata campanie adwords? Poate e momentul sa incepi sa cotizezi..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*